Kategoriler

Doğal El Yapımı Lavanta Sabunu

Fiyat
15,00 TL
Adet
Aynı Gün
Kargo

Lavanta bitkisi en az 2000 yıldır bilinmektedir ve çeşitli amaçlarla kullanılmaktadır. Orta doğu, Hindistan ve Akdeniz kökenli olan lavanta bugün dünyanın büyük bir bölümünde yetiştirilmektedir. Eski çağlarda insanlar lavantanın o güzel ve ferahlatıcı kokusundan dolayı temizlik ve kıyafetlerin güzel kokularla muhafaza edilmesi için kullanmışlardır. Daha sonraları lavanta bitkisini tıbbi amaçlarla kullanmaya devam etmişlerdir.

Lavanta yağı katma değeri yüksek bir yağ olmasından dolayı ticari olarak çokça üretilmeye başlanmıştır. Lavanta yağı lavanta çiçeklerinin damıtılması ile elde edilen bir yağdır. Lavanta yağı kozmetikte sıkça kullanılmakla beraber tıbbi ve gıdalık olarak ta piyasadaki ürünlerde kullanılmaktadır.

Sabunaria olarak yapmış olduğumuz doğal sabunlarda kullanmış olduğumuz yağların kalitesine son derece dikkat ediyoruz. Lavanta yağının en saf hali ile sabunlarımızda ki diğer yağlarımızla karıştırarak en iyi sonuçları almayı hedefliyor ve yapıyoruz.

Kredi Kartı Tek Çekim
15,00 TL
Havale / EFT
15,00 TL
Kapıda Ödeme
15,00 TL + 7,00 TL ( Sadece Nakit )
İLGİLİ ÜRÜNLER