Kategoriler

Doğal El Yapımı Isırgan Sabunu

Fiyat
15,00 TL
Adet
Aynı Gün
Kargo

Isırgan yağı, latince Urtica dioica olarak bilinen ısırgan bitkisinin yapraklarından ve kökünden elde edilir. Dünyanın hemen hemen her yerinde yetişen arsız bir bitkidir. Ancak anavatanının Asya ve Avrupa olduğu düşünülmektedir. Isırgan yağı kozmetik sektörde ürünlerde sıkça kullanılmaktadır.

Isırgan otunun ve çiçekleri kurutulup çay olarak tüketilmekle beraber aynı zamanda bazı yörelerde ısırgan otundan ve köklerinden yemekte yapılmaktadır.

Özellikle ısırgan yağının içeriklerinde yer aldığı doğal sabun ve şampuanlar popülerdir. Popüler olmasının sebeplerinden bazıları yüksek oranda A, C vitaminleri, protein ve demir kaynağı açısından zengin olmasıdır.

Kredi Kartı Tek Çekim
15,00 TL
Havale / EFT
15,00 TL
Kapıda Ödeme
15,00 TL + 7,00 TL ( Sadece Nakit )
İLGİLİ ÜRÜNLER